Tenis

[ Izvor: Telegraf.rs ]

29. 01. 2023. 13:27 0

Cicipas: Novak je najveći ikada

Novak Đoković ubedljivo je sa 3:0 savladao Stefanosa Cicipasa u velikom finalu Australijan opena i tako došao do rekordne 22. grend slem titule.

Posle meča, Grk se biranim rečima obratio Novaku i sportski mu čestitao.

- Ćao ljudi. Novače, ne znam sta da kažem. Mislim da sve govori samo šta si uradio. Sve je u brojkama. Čestitam ti. Imas takvu podršku porodice. Mislim da je slično kako smo odrastali i ti i ja. Ovo je neverovatno putovanje, ja se divim sta si uradio za nas sport. Hvala ti - počeo je Cicipas i nastavio:

- Imao sam privilegiju da igram mnogo teških mečeva. Voleo bih da kažem još jednom. Novak je jedan od najvećih u našem sportu. On je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji. Ti sve nas guraš do maskimuma. Uvek sam žedan da se vratim i voljan nazad na teren da radim sa svojim timom.

Potom, obratio se organizatorima.

- Na kraju, kada se vraćam u Australiju, to mi vraća sećanja. Svi skupljači lopti, fotografi, organizatori, havala vam što ulažete toliko. Cenimo to. Hvala i sponzorima koji igraju veliku ulogu u našem tenisu. bez toga, ne bismo mogli da radimo sve to.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati