Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

23. 08. 2022. 18:44 0

Motorom udario u auto: Poginuo teniser (18)

Simone de Luiđi (18), mladi teniser iz San Marina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Italiji.

Teniser je poginuo nakon što je njegov motor udario u automobil kojim je upravljao vozač iz San Marina, a u njemu su bile još dve osobe.

Istraga je i dalje u toku, a Simone je od posledica sudara preminuo u bolnici u Ćezeni. Devojka koja je bila sa njim na motoru je teško povređena, operisana je u bolnici, amputirano joj je stopalo i izgubila je mnogo krvi.

Što se tiče ljudi u automobilu, svi su preživeli, a pored vozača tu su bile još i dve devojke. Na osnovu prvih saznanja krivac za sudar je Simone, koji je hteo da izvede nedozvoljeni manevar.

Simone de Luiđi je bio perspektivni teniser iz San Marina, koji je bio deo reprezentacije u Dejvis kupu. Za nju je debitovao 2021. godine, a bio je deo reprezentacije i u julu ove godine kada je pobeđen Azerbejdžan sa 2:1 i izborena promocija iz Evropske grupe 4.

- Teniska federacija San Marina je šokirana i tužna zbog tragičnog događaja u nedelju uveče i izražavamo svoju duboku tugu porodici Simonea de Luiđija. Mlada nada tenisa San Marina, koji je tek napunio 18 godina, bio je veseo i učtiv igrač, sposoban da uđe u srca ljudi. Igrač i prijatelj koji će svima neizmerno nedostajati. Čitava teniska porodica San Marina, članovi Upravnog odbroa Saveza, treneri i saigrači, okupljaju se oko porodice u ovom traičnom trenutku - pisalo je u saopštenju Teniskog saveza San Marina.

Simone nije uspeo da se domogne plasmana na ATP listi, ali su u San Marinu polagali nade da će postati poznat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati