Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

19. 01. 2022. 16:11 3

"Ako bi nas testirali, bilo bi mnogo više zaraženih"

Aleksander Zverev je jedan od retkih tenisera iz samog vrha koji je stao u zaštitu Novaka Đokovića povodom svega što mu se dešavalo u Australiji.

I posle sigurne pobede nad Džonom Milmanom od 3:0 u drugom kolu, na konferenciji za medije se dotakao Novaka i pričao je o njemu u pohvalnom tonu.

Pitanje je glasilo ko je od preostalih igrača u žrebu najbolji na tvrdoj podlozi.

- Novak je verovatno najbolji, u to nema sumnje. Osvojio je najviše turnira. Ali i Danil igra sjajno, osvojio je nekoliko neverovatnih turnira poslednjih nekoliko meseci i godina, i on je jedan od najboljih na tvrdoj podlozi. Ja sam osvojio Olimpijske igre i ATP finale, mislim da isto mogu da igram veoma dobro na betonu. Cicipas može da igra dobro na betonu, takođe i Rafa igra ponovo neverovatan tenis, nije neko na koga možete da zaboravite za ovaj turnir - rekao je Zverev.

Nemački teniser je potom pomalo i šokirao izjavom da Australijan open ne testira igrače i da oni slobodno mogu da šetaju gradom, obilaze restorane i rade šta hoće, te da veruje da je mnogo više pozitivnih slučajeva među igračima trenutno.

- Ove godine je drugačije, jer nam je dozvoljeno da idemo napolje, da jedemo u restoranima... Ima mnogo pozitivnih slučajeva u Melburnu i u Australiji. Bilo je nekoliko slučajeva i među teniserima pre početka turnira. Mislim da ih takođe ima i sada, ali nas ne testiraju. Ako bi nas testirali, sigurno bi bilo mnogo više pozitivnih slučajeva nego što ih sada ima. Ja sam ovde da igram turnir, ima mnogo slučajeva i zato ne idem napolje mnogo, ne idem po restoranima, ne idem nigde osim u hotelsku sobu i na trening. Ne želim da dovodim sebe u rizik, pa sam napravio neku vrstu "balona". Želim sebi da dam najbolje moguće šanse, a ako dobijem kovid, to se definitivno neće desiti - zaključio je Zverev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati