Tenis

Direktno.rs

29. 05. 2021. 15:13 4

Đoković osvojio Serbia open 2

Novak Đoković pobedom nad Aleksom Molčanom 2:0 (6:4, 6:3) osvojio je Serbia open 2 u Beogradu, posle sat i 28 minuta igre pred više od hiljadu gledalaca.

Umesto sparing meča u Parizu pred početak sutzrašnji početak Rolan Garosa, Novak Đoković je vežbao u Beogradu u finalu ATP turnira Serbia open 2 protiv Slovala Aleksa Molčana.

Specifični prvi set dobio je Đoković 6:4 i to na njemu nespecifičan način, napravio je četiti brejka dok je Slovak brejknuo prvog tenisera sveta tri puta! I tako, posle 46 minuta igre po sistemu "toplo-hladno", Đoković je poveo.

Drugi set je počeo kontra prvom. I Novak i Molčan su na startu lako osvojili gemove na svoj servis. Publika kojoj je danas bilo dozvoljeno u većem broju da popuni tribine, imala je i šta da vidi. Slovak, koji je 255. na ATP. listi je dao sve od sebe, nagovestio da može u perspektivi da uđe u prvih 100. Međutim, Novak je čini se odlučio da se ne zadržava preterano na terenu danas. Posle 0:40, Novak je napravio brejk i poveo je 4:2. Međutim, kao i u prvom setu kada se očekivao da doda gas Novak je izgubio gem na svoj servis.

Ali, Đoković je napravio novi brejk, poveo je 5:3 i ostalo mu je da servira za pobedu i trofej. Brzo je stigao do 6:3 i veoma raspoložen odlazi na Rolan Garos gde prekosutra počinje svoj pohod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati