Tenis

[ Izvor: klixc.ba ]

03. 05. 2021. 15:53 4

Đoković sa porodicom stigao na piramide u Visoko

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je danas sa porodicom, suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom, privatnim avionom u Sarajevo, a zatim produžio u Visoko gde obilazi piramide.

U kompleksu Ravne dočekali su ih Semir Osmanagić i njegova supruga, a treba reći i to da je Đoković ranije najavio da će uoči Rolan Garosa doći u Visoko kako bi napunio energiju i što spremniji dočekao ovaj izuzetno važan turnir.

Odmah po dolasku u Arheološki park Ravne 2 Đoković se spremio za šetnju sa Osmanagićem. Ovaj put poneo je i kaubojski šešir poput svog domaćina, a obukao je i prigodne čizme za šetnju, prenosi "Klix.ba".

Đokoviću je ovo treći dolazak u poslednjih godinu dana u glavni grad BiH. Pošto je preskočio turnir u Madridu, Đokovićč se vraća na teren na turniru u Rimu koji se igra od 9. do 16. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati