Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Bbc.co.uk ]

25. 11. 2020. 23:50 0

Marej: Vakcinacija je verovatno jedino rešenje i za tenis

Endi Marej će neplanirao provesti Božić kod kuće umesto u Australiji, ali smatra da je za budućnost naredne sezone u tenisu verovatno jedino rešenje da vakcina protiv covid 19 bude što pre napravljena i da je svi teniseri prime.

Britanski teniser je istakao za "Bbc" da život uopšte a i tenis mogu da se vrate normalnim tokovima samo uz pomoć vakcine protiv covid 19 kad je budu napravili, jer samo tako može da se zaustavi pandemija koronavirusa na planeti. Uz to većina zemalja neće dozvoliti da se u njih ulazi bez dokaza da je ona i primljena.

- Nekako verujem da će vakcina verovatno doneti dobro svima pa i teniski sport vratiti u normalne tokove. Pretpostavljam da neko vreme potencijalno nećemo znati dugoročne efekte vakcine, ali ako sam dobro slušao stručnjake ne bi trebalo da ima neke negativne pojave. Nadam se da će svi teniseri prihvatiti da prime vakcinu, naravno pod uslovom da se pokaže kao bezbedna, i da ćemo onda moći normalno da igramo - kaže Marej.

Osvrnuo se Britanac i na stav Novaka Đokovića da će dobro razmisliti pre nego što pristane da primi vakcinu, odnosno da mu se "ne sviđa da pod prisilom mora da primi vakcinu".

- Pročitao sam Novakov stav da će primiti vakcinu ako je to jedini uslov da se bavi ovim poslom a da je medicinski bezbedna. Ne bih želeo da pravimo polemiku oko vakcinacije, moramo da sačekamo šta će reći ATP i ITF - rekao je Marej dodajući da ima želju ponovo da igra na Olimpijskim igrama i u Tokiju pokuša da osvoji još jednu medalju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati