Tenis

Direktno.rs

30. 09. 2020. 16:09 0

ROLAN GAROS Nadal "pojeo" Mekdonalda

Rafael Nadal očekivano je lako preskočio i drugu prepreku na Rolan Garosu jer je Mekenzija Mekdonalda "pojeo" za nešto više od sat i po 3:0 (6:1, 6:0, 6:3). Uspešni Vavrinka i Švarcman.

Drugi teniser sveta od starta je ubijao nadu 25-godišnjem Amerikancu. Dobri servisi, još bolji retrni i očas posla je dobio prvi set 6:1 sa dva brejka. U drugom je bio još suroviji, tri brejka za "nulu" 6:0, a ni u trećem nije bilo opuštanja 6:3, mada je Mekdonald poveo 1:0. Nadal u narednoj rundi očekuje bolji iz meča Nišikori - Travalja. Bila je to 95. pobeda Španca na Rolan Garosu i 25. uzastopna na ovom turniru.

I treći nosilac Dominik Tim nije imao previše problema sa Sokom. "Popio" ga je na eks u prva dva seta 6:1, 6:3, dok je samo u trećem imao određenih problema, jer je ovaj deo igre rešio u taj brejku. Austrijanac će se za osminu finala boriti protiv pobednika meča između Ruda i Pola.

Stanislas Vavrinka je eliminisao Nemca Kopfera 3:1 (6:3, 6:2, 3:6, 6:1). Švajcarac je bio ubedljiv u prva dva seta, a onda se opustio pa je morao i dodatni četvrti da odigra. U trećem kolu igraće protiv mladog Francuza Iga Gastona koji je iznenadio Japanca Nišioku 3:1. Dijego Švarcman je u formi, preslišao je 3:0 (6:1, 7:5, 6:0) Italijana Đustina. Čeka u narednoj rundi boljeg iz duela Gombos - Rodionov.

Veliko iznenađenje napravio je mladi Amerikanac Sebastijan Korda, 213. na ATP listi koji je eliminisao Džona Iznera 3:1 (6:4, 6:4, 2:6, 6:4)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati