Tenis

Direktno.rs

27. 09. 2020. 13:28 0

ROLAN GAROS Na terenu Stojanovićeva i Kecmanović

Srbija ove godine ima šestoro tenisera i jednu teniserku na glavnom turniru Rolan Garos a danas na teren posle 16.00 časova izlaze Nina Stojanović i Miomir Kecmanović.

Nina Stojanović na WTA turniru sama brani čast Srbije, od 16.00 igra protiv Barbare Krejčikove iz Češke. Nešto posle nje Miomir Kecmanović igra protiv Dijega Sebastijana Švarcmana, Argentinca koji je u Rimu igrao finale sa Novakom Đokovićem.

Ostala petorica tenisera započinju turnir sutra. Novak Đoković startuje ujutru (provizorno vreme 11,00 časova, ali će se menjati) protiv Mikaela Imera iz Švedske, dok u istom terminu Laslo Đere odmerava snage sa Kevinom Andersonom iz Južne Afrike. Duel Srba obeležiće drugi dan Rolan Garos jer se sastaju Filip Krajinović i debitant Nikola Milojević, a poslednji na teren izlazi Dušan Lajović i igra protiv Italijana Đanluke Magera.

Žreb dalje, zanimljivo, vodi u drugom kolu do potencijalno novog duela dvojica Srba jer se uparuju Laslo Đere i Dušan Lajović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati