Tenis

Direktno.rs

02. 02. 2024. 17:04 1

Debakl u DK: Kecmanović izgubio od 142. na svetu

Nije dobro počelo po selekciju Srbije u Dejvis kupu... Miomir Kecmanović je posle sjajnog nastupa u Australiji poražen od Slovaka Lukaša Klajna sa 2:0, po setovima 7:6, 6:2.

Veliki favorit bio je Kecmanović posle pomenutog grend slema, gde ga je tek u osmini finala zaustavio Karlos Alkaraza, ali nešto jednostavno nije išlo. Susret je trajao samo 90 minuta uz poprilično lagan drugi set rivala.

U prvom nije delovalo da će do ovoga uopšte doći kada je prve brejk lopte u sedmom gemu u prednost od 4:3 pretvorio Kecmanović. U desetom je servirao za set, ali je prepustio brejk rivalu, inače 142. teniseru na ATP listi, a da se rolerkoster nastavi postarao se u naredna dva gema.

Najpre je opet došao do prednosti, a onda još jednom nije iskoristio servis za vođstvo, pa je u taj-brejku izgubio sa 7:2.

Drugi set potom pretvorio u noćnu moru. Ušla je voda u uši Miomiru, što je Klajn surovo kažnjavao u prvom i petom gemu stekavši nedostižnu prednost, potom i pobedu.

Reprezentacija Srbije se bez Novaka Đokovića u svojim redovima bori za plasman na završni turnir Svetske grupe Dejvis kupa. Za tako nešto potrebno je tri puta savladati Slovake. Naredni duel odigraće Dušan Lajović i Aleks Molčan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati