Tenis

Direktno.rs

25. 06. 2020. 14:35 3

Matić: Novak će ubrzo na teren, a miševi će u rupu

As Mančester junajteda Nemanja Matić priključio se sportistima i javnim ličnostima koji su stale uz Novaka Đokovića posle velike hajke.

On se oglasio na drušptvenim mrežama:

- Vidim da se poslednjih dana vodi hajka na Novaka Đokovića jer je organizovao turnir u Beogradu, iako je po zakonima države Srbije sve bilo regularno i isti je organizovan na visokom nivou. Pored svega toga, miševi su izašli iz rupe i dali sebi za pravo da kritikuju svetskog broja jedan, u tenisu ali i u odnosu prema svima ljudima sveta. Ali, ne brinem ja. Vrlo brzo će mačka (čitaj Nole) na teren, a miševi u rupu.

Turnir je bio sjajan i nadam se da će postati tradicionalan, jer naš tenis to zaslužuje, istiće Matić i jednu stvar zamera svetskom broju jedan.

- Jedino što zameram Novaku je što se izvinjava miševima koji ga bez razloga kritikuju. Ne, Nole. Izvinjavaće se oni tebi - uskoro. Veliki pozdrav za sve ljude ovog sveta, iz Mančestera - napisao je Matić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati