Tenis

Direktno.rs

03. 06. 2020. 15:27 1

Karte za "Adria Tour" rasprodate za sedam minuta!

Prvi kontigent od 1.000 ulaznica za humanitarni sportski događaj "Adria Tour", koliko je danas pušteno u prodaju, rasprodat je za rekordnih sedam minuta! Prema podacima kompanije "Ticket Vision", na čijem sajtu i blagajnama su se mogle nabaviti karte, interesovanje za turnir u Beogradu od 12. do 14. juna je bilo nezapamćeno.

- Hvala svima na ovolikom interesovanju i želji da kupovinom karte budu deo "Adria Tour" i tako se nađu u prilici da na delu vide Novaka Đokovića i neke od najboljih tenisera sveta. Ujedno, svi koji su nabavili ulaznice pomogli su programe za unapređenje ranog razvoja naše dece koje u Srbiji sprovodi Fondacija "Novak Đoković" - rekao je Đorđe Đoković, direktor "Adria Toura".

Prateći mere bezbednosti i preporuke o udaljenosti od minimum jednog metra između gledalaca na sportskim događajima, organizator je odlučio da u petak u prodaju pusti još 1.000 ulaznica.

To će biti moguće da se izvede jer će biti povećan kapacitet stadiona sa montažnim tribinama u TC Novak, koji će imati preko 4.000 mesta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati