Tenis

Direktno.rs [ Izvor: BBC ]

11. 11. 2019. 14:06 0

Novak: Ili ćemo Rafa, Rodžer i ja završiti sa tenisom ili neće niko

Novak Đoković, Rodžer Federer i Rafael Nadal učestvuju na završnom mastersu u Londonu, gde se bore za titulu na poslednjem turniru u sezoni, a slobodno vreme su iskoristili da plove Temzom i da daju zajednički intervju za BBC.

Trojica najboljih tenisera 21. veka su se zajedno našli u zanimljivom videu ovog britanskog medija i tom prilikom su razgovarali na mnoge zanimljive teme.

Jedna od tema je bila i Nadalova ženidba, na čemu mu je Novak čestitao i poželeo mu sreću u bračnom životu.

- Sigurno će mi trebati - na šaljiv način je odgovorio Rafa na Đokovićevu opasku.

Bili su veliki rivali dobro raspoloženi tokom krstarenja Temzom, pa je Novak konstatovao da više viđa Nadala i Federera nego svoju porodicu. A zatim je prešao i na neizostavno pitanje - eventualnom završetku karijera.

- Možda je stvar u tome da ili ćemo sva trojica prestati sa tenisom ili neće niko. Jednostavno, takav utisak stičem - rekao je Đoković za BBC.

Bitan segment ovog razgovora je bila porodica i Federer je poručio da mu najbliži uvek prave društvo na turnirima.

- Potrebno je mnogo rada oko toga. Ali, uživam. To je jedini način da ja ostanem na ATP turu. Međutim, deca moraju da budu srećna tokom tih putovanja. Imamo četvoro dece, svašta se tu dešava. Uvek je gužva u kući, ima tu mnogo burnih noći. Jednom mom detetu je bilo loše tokom noći, pa je počela da mi se izvinjava. Rekao sam: "Ne brini, za to služe roditelji. Ako ti nije dobro, mi ćemo ustati da ti pomognemo". Ali, teže je kad se to desi pred neko polufinale ili finale, sa nekim od mojih najvećih rivala - objasnio je Rodžer.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati