Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

17. 01. 2024. 07:41 6

Predsednica RSS ni reč o ostavci: Pripreme za OI 2028!

Rukometaši Srbije eliminisani su posle grupne faze sa Evropskog prvenstva. Fijasko Orlova i mnoga pitanja otvorena, kako dalje?

Pred Rukometnim savezom Srbije su dani odluke. Odgovornost i ostavke odmah. Predsednica RSS-a Milena Delić, naravno, ne pominje svoj odlazak:

- Teško je u ovom trenutku reći bilo šta. Utakmicu protiv Crne Gore smo jednostvano morali da dobijemo. Značaj te utakmice je bio višestruki, od nade da prolazimo u glavnu fazu, do bolje pozicije u baražu za Svetsko prvenstvo. Momcima je obezbeđeno sve, imali su mnogo bolje uslove od mnogih reprezentacija u okruženju. Sačekaćemo da nam se ohlade glave, da analiziramo trenutno stanje i da se planski krene u novi ciklus za Olimpijske igre. Imamo dobar rad i dobre rezultate u mlađim selekcijama i ovo će biti trenutak da se oni pripremaju za OI 2028 - istakla je Delićeva.

Prošle godine u Katovicama je Srbija napravila korak napred, sad smo se vratili dva unazad. Ove godine je prioritet baraž za Svetsko prvenstvo. Nećemo biti u povlašćenom šeširu, a to znači da nas čeka teži rival. I to sve zbog primljenog gola u poslednjoj sekundi protiv Crne Gore.

Srbija je završila EP sa samo bodom iz tri meča. Posle remija sa Islandom na premijeri usledila su dva minimalan poraza od Mađarske i Crne Gore.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati