Ostali sportovi

Direktno.rs

08. 09. 2023. 21:38 0

Angelina Topić ispunila normu za Olimpijske igre!

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je drugo mesto na mitingu Dijamantske lige "Memorijal Van Dam" u Briselu, a bodrila u je naša zlatna Ivana Vuleta.

- 197cm, drugo mesto u Dijamantskoj ligi u Briselu. Državni rekord i olimpijska norma. A kako drugačije i da bude kada je najvatrenije navijala kraljica Ivana Vuleta - napisao je Angelinin otac, takođe proslavljeni atletičar, Dragutin Topić na Instagramu, koji je podelio fotografiju sa Angelinom i Ivanom.

Angelina je pre desetak dana osvojila sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, a ostala je bez borbi za medalje jer tad nije uspela da preskoči baš ovu visinu.

U Briselu je to konačno uspela i tako postala 28. član olimpijskog tima Srbije. Ovaj skok joj je doneo i drugo mesto na pretposlednjoj stanici Dijamantske lige. Inače, ovim rezultatom naša atletičarka je izjednačila lični rekord, ujedno i državni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati