Ostali sportovi

Direktno.rs

01. 04. 2023. 16:55 11

Haos u Šapićevom klubu: Igrači uz Mandića, Rudić trener?!

U vaterpolo klubu Aleksandra Šapića, Novom Beogradu, najkraće rečeno - vlada haos. Rezultata nema (ostali su Novobeograđani bez trofeja u Kupu Srbije i regionalnoj ligi), a sada se na to nadovezalo izbacivanje iz tima Dušana Mandića, prve zvezde ekipe. I to nije sve - igrači otkazuju poslušnost Šapiću i staju uz lidera ekipe, ali je na vidiku i smena trenera - Živka Gocića bi trebalo da zameni Ratko Rudić!

Da podsetimo, ludilo u Novom Beogradu je počelo posle odluke trenera Živka Gocića da iz tima odstrani Dušana Mandića, što je pokrenulo lavinu. U petak se putem društvenih mreža javnosti obratio sam Mandić, istakavši, između ostalog, da su mu "ugrožena životna prava", da za neuspehe tima ne može da bude odgovoran samo jedan igrač, te da "bog vidi sve".

Dan posle Mandićevog oglašavanja došlo je do toga da vaterpolisti Novog Beograda otkazuju poslušnost Aleksandru Šapiću, budući da su stali uz najboljeg igrača ekipe. Može se to jasno protumačiti iz gestova na društvenim mrežama, pa su tako objavu Mandića delili Nikola Jakšić, ali i Radomir Drašović.

Štaviše, igrači su se potpuno distancirali od direktra Slobodana Sora, a da haos u Novom Beoogradu bude kompletan, svedoči i to što je Živko Gocić, trener ekipe i Sorov kum, pred smenom!

Tako će se, kako stvari stoje, nastaviti trend smena na klupi Novog Beograda, budući da su prethodno ceh plaćali Vladimir Vujasinović, Dejan Jovović i Igor Milanović. Kako saznajemo, umesto Gocića na vrelu klupu Novog Beograda trebalo bi da sedne iskusni stručnjak Ratko Rudić.

Nema nikakve dileme, velika je bura u Novom Beogradu, a naredni dani mogli bi da daju epilog čitave situacije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati