Ostali sportovi

Direktno.rs

12. 03. 2023. 21:04 0

Vaterpolo: Pala Španija, Srbija ide na Svetski kup

Vaterpolo reprezentacija Srbije uspela je da posle boljeg izvođenja peteraca pobedi Španiju u kvalifikacijama za Svetski kup koje se održavaju u Podgorici - 14:13 (9:9).

Srbija je užasno otvorila ovaj meč i činilo se da joj preti debakl, pošto je gubila sa 5:0. Ali su se "delfini" u nastavku konsolidovali i stigli do pobede koja znači da su se kolo pre kraja plasirali na završni turnir koji se održava u Los Anđelesu.

Dušan Mandić je bio taj koji je pokrenuo našu seriju i već do kraja prvog poluvremena smo stigli do izjednačenja. Gledali smo u nastavku neizvesno drugo poluvreme, Srbija je imala i 9:7, ali je to prokockala i uvela meč u peterce.

Posle tri serije u kojoj su obe ekipe postizale golove, Mišović je stao na naš gol i odbranio udarac koji je značio trijumf. Radomir Drašović je potom postigao gol koji nas je odveo na Svetski kup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati