Ostali sportovi

Direktno.rs

26. 07. 2022. 23:12 0

Počeo sedmi memorijal "Nenad Nena Manojlović"

Međunarodni memorijalni turnir “Nenad Nena Manojlović”, sedmi po redu, počeo je ovog utorka i trajaće do subote, u organizaciji Vaterpolo kluba Radnički, na bazenu u Kragujevcu.

Turnir će ove godine okupiti osam ekipa, uzrasta do 14 godina. Uz domaći Radnički, tu su još reprezentacije Srbije i Nemačke, rimski Lacio, Galatasaraj iz Istanbula, slovački XBS Šamorin, Leotar iz Trebinja i valjevski Valis.

U utorak i sredu na programu je takmičenje po grupama, četvrtak je rezervisan za ekskurziju i druženje učesnika, dok je u petak i subotu plej-of faza.

Turnir se igra u čast Nenada Manojlovića, legendarnog srpskog trenera, vaterpoliste i selektora reprezentacija Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, koji je preminuo 2014. godine, u 60. godini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati