Ostali sportovi

[ Izvor: Sportski žurnal ]

14. 07. 2022. 10:51 1

Milanović: Ne bojim se politikanstva, već ljudske gluposti

Dva trofeja, finale Lige šampiona i rastanak posle tri meseca. U najkraćem epilog saradnje Igora Milanovića i Novog Beograda, koja se po svemu sudeći nije najsrećnije završila. U intervjuu za Sportski žurnal Milanović otvoreno priča o rastanku. Zahvalan je na šansi koju mu je u klubu pružio Aleksandar Šapić, ali prilično razočaran kako se rastao sa direktorom Slobodanom Sorom.

- Razočaran sam saopštenjem mog vaterpolo deteta, moga sina Slobodana Sora. Tim saopštenjem je iskazao svoju nepristojnost, licemerje, neiskrenost, posebno tvrdnjom da je iz medija saznao da nisam više trener Novog Beograda. Ne znam o čemu priča, iz kojih je to tabloidnih medija informisan kada, ponavljam, ni sa jednim novinarem nisam pričao na tu temu... Ne bojim se ni politikanstva, ni licemerja, ni neiskrenosti. Bojim se samo ljudske gluposti, a nju je sada pokazao moj vaterpolo sin Slobodan Soro - kaže Milanović za Žurnal.

Podsetimo, Soro je svojevremeno u saopštenju objavio da je u novinama pročitao Milanovićevu izjavu da ide iz kluba, iako je prema rečima direktora dotadašnji šef struke bio "jedno od potencijalnih rešenja" za klupu. I baš tu je Milanović isprovociran.

- Imali smo dva razgovora, dva čudna razgovora. Prvo mi je u četvrtak rekao da nema dovoljno informacija oko mog statusa kao trenera. Već tada je grad brujao da Soro sprema svog kuma Živka Gocića na moje mesto. O Gociću zaista mislim sve najlepše u svakom pogledu. Smatra da bi bilo pošteno posle tri meseca rada u klubu da Soro to meni i saopšti... Dovođeni su igrači, Filipović i Ćetković, a da mene, tada još uvek u opciji trenera, niko nije obaveštavao. Na šta to liči? Koje su to glupe igre? - pita se Milanović.

Na kraju, podvlači da su otkazi normalna pojava u svetu sporta, ali da mu smeta što se Soro nije poneo sa malo više stila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati