Ostali sportovi

Direktno.rs

24. 04. 2022. 00:06 1

Fjuri brutalno uspavao Vajta pred 100.000 ljudi

Tajson Fjuri odbranio je pojas WBC prvaka sveta teške kategorije nakon što je na čuvenom Vembliju pred 100.000 ljudi pobedio izazovača Dilijana Vajta nokautom u šestoj rundi.

Opušteno su oba boksera ušla u meč, a prvi ozbiljni udarci pali su u drugoj rundi. Fjuri je prvi pogodio dobar kroše, potom je Vajt poprilično iznerviran krenuo napred, ali bezuspešno. Pogađao je Fjuri i u nastavku borbe. Vajt nije imao pravo rešenje, pa se koristio i prljavim potezima pokušavajući da nešto napravi protiv mnogo dužeg Kralja Cigana.

Obojica su dobijali konstantna upozorenja sudija. Šampion je s bokserske strane bio bolji i nekoliko puta je dobro pogodio Vajta, a zatim je provociranjem psihički uništavao rivala koji je bezglavo jurišao.

Vajt je u petoj rundi bio uzdrman. Fjuri je bio sve opasniji, dok protivnik nije imao pravi odgovor na boks koji je prikazivao šampion. A zatim u šestoj rundi - spektakl. Fjuri je brutalnim aperkatom pogodio Vajta i meč je bio završen.

Bio je ovo još jedan spektakularan meč Kralja Cigana i dokaz da je trenutno verovatno najbolji teškaš sveta. Ovo mu je 32. pobeda u karijeri u kojoj ima jedan nerešen meč.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati