Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

15. 04. 2024. 15:47 1

Milion dolara bokserima za EP u Beogradu

Međunarodna bokserska federacija nastavlja sa novitetima koji akterima plemenite veštine život znači. Nakon novčanih nagrada koje je tadašnja AIBA, sada IBA ustanovila 2021. na Svetskom prvenstvu za seniore koje je održano u Beogradu, prvi put u tada 75. godišnjoj istoriji ove organizacije, sada se odlučila na veliki korak za EUBC šampionat.

Ponovo Beograd i ponovo pisanje istorije, novitet u 45. izdanju za muškarce i 14. za žene kada su u pitanju šampionati “Starog kontinenta”. Novost koja stiže iz IBA (Međunarodna boserska federacija) je novčana nagrada bokserkama i bokserima u iznosu od milion dolara koja će biti podeljena na Prvenstvu Evrope koje je na programu u srpskoj prestonici od 18. do 28. aprila 2024, godine u hali “Aleksandar Nikolić”.

Tri dana ostalo je do svečane ceremonije otvaranja Prvenstva Evrope za seniorke i seniore u boksu u Beogradu na kome će se kroz dva ringa i deset dana takmičenja u legendarnom „Pioniru“ predstaviti 400 asova plemenite veštine, od toga 262 boksera i 138 bokserki iz 32 zemlje Evrope.

Srpski bokseri odavno u mislima, odavno u pripremama za jedan od najvažnijih događaja njihovih karijera, pored Pored prvenstva sveta i Olimpijskih igara. I ne samo srpski već svi učesnici takmičenja koje kuca na vrata srpske prestonice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati