Ostali sportovi

Direktno.rs

12. 04. 2024. 11:07 0

Savet pred ulazak u ring sa Tajsonom: On je zastrašujuć!

Otkako je u javnosti odjeknula vest da će Majk Tajson ukrstiti rukavice s 30 godina mlađim Džejkom Polom, brojni borci, treneri i analitičari izneli su sud o ovoj borbi. Među poslednjima to je učinio Kevin Mekbrejdi, penzionisani irski teškaš, poznat po tome što je upravo legendarnom Majku naneo poslednji poraz u profesionalnoj karijeri.

On smatra kako je potrebna izuzetna hrabrost pa ući s nekadašnjim apsolutnim svetskim šampionom teške kategorije u ring, bez obzira na njegove godine, a istovremeno i šalje poruku upozorenja za popularnog jutjubera.

- Drži je**ne ruke gore! Ne znaš šta će Tajson da učini, on je zastrašujući čovek. Bio borac ili jutjuber, potrebna su velika m**a pa ući s Tajsonom u ring, čak i u njegovim pedesetim. Tajson nije šala - rekao je Mekbrejdi u razgovoru za "Instant Kasino", pa dodao:

- On ide tamo da pobedi, a Pol će morati da bude u najboljoj formi da preživi.

Podsetimo, Mekbrejdi i Tajson su odmerili snage 2005. u Vašingtonu (MCI Center). Irac je tokom prve dve runde koristio visinsku prednost i levi direkt kako bi zadržao agresivnog protivnika na distanci, dok je Tajson uspeo da ga udari više puta u trećoj i četvrtoj rundi. Mekbrejdi je, međutim, često pribegavao klinču i oslanjao se na Tajsona s ciljem da ga iscrpi, a što mu je i pošlo za rukom jer je bivši prvak do pete runde delovao poprilično umorno. U šestoj rundi frustrirani Tajson najpre je pokušao da slomi Mekbrejdijevu ruku, a nedugo nakon toga su mu i oduzeta dva boda zbog namernog udaranja glavom.

Pri kraju šeste runde, Mekbrejdi je prizemljio Tajsona, ali to se protumačilo kao klizanje, a ne kao nokdaun. Iako je Tajson vodio na dve sudijske kartice, odustao je od borbe uoči početka sedme deonice, a što je rezultiralo automatskom pobedom Irca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati