Ostali sportovi

Direktno.rs

10. 11. 2021. 22:11 0

Mađari prejaki, poraz Zvezde u Ligi šampiona

Vaterpolisti Crvene zvezde nisu uspeli da stignu do druge pobede u Ligi šampiona. Nakon trijumfa u duelu sa Špandauom, izabranici Aleksandra Filipovića su poraženi od OSC Budimpešte sa 11:8 (2:0, 3:3, 3:1, 4:3).

Po dva gola za crveno-bele postigli su Gardašević i Subotić, dok su se po jednom u strelce upisali Smiljević, Vukićević, Basara i Tankosić. U redovima mađarskog tima najraspoloženiji su bili Harai sa tri gola, odnosno Manherc i Tot sa po dva gola.

OSC je odlično otvorio utakmicu. Granitnom odbranom je zatvorio sve prilaze svom golu, a u režiji Balaša Haraija i Krištofa Silađija dobio prvu deonicu sa 2:0. Zvezda nije pomišljala na predaju, u tri navrata je prilazila na gol zaostatka, ali je tim iz Budimpešte na poluvremenu vodio sa 5:3.

Pobednik je mogao da se nasluti posle treće deonice, koju je OSC dobio sa 3:1, za velikih 8:4. Tinjala je nada da Zvezda može da napravi podvig kao što je to dan ranije uradio Radnički iz Kragujevca, koji je protiv Ferencvaroša stigao od 7:11 do 11:11, ali to se nije desilo.

Objektivno kvalitetnija ekipa OSC iz Budimpešte je relativno mirno privela meč kraju i došla do bodova.

U narednom kolu Crvena zvezda gostuje aktuelnom šampionu Evrope, Pro Reku, dok će OSC iz Budimpešte odmeriti snage sa ekipom Hanovera u Nemačkoj.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati