Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

11. 10. 2021. 11:06 5

Skandirali Mladiću i Pazarce nazivali poturicama

Rezultat duela rukometnog prvenstva Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara pao je u drugi plan. Pazarci su ovog vikenda gostovali u Beogradu gde su prošli kroz, kako kažu, pravu psihičku golgotu zbog nepimerenog ponašanja domaćih navijača.

Skandiranje osuđenom ratnom zločinicu Ratku Mladiću je postao uobičajan repertoar pesama kada Pazarci gostuju u Beogradu, tako je bilo i ovaj put.

- Skandiralo se ‘Ratko Mladić’, ‘poturice’, a nije sklonjen ni uvredljiv transparent. Pevale su se šovinističke pesme na verskoj osnovi, koje su skandalozne i neprihvatljive. Ukoliko se ne pokrenu drastične mere protiv delegata, koji je na sve ovo samo ćutao, narednih dana ćemo odlučiti vredi li nastaviti takmičenje tamo gde se javno promoviše šovinizam - navedeno je u saopštenju RK Novi Pazar.

Bila je tu i parola posvećena Mladiću: "Zemljom ovom ime tvoje večno će se oriti, protiv poturica roda svoga uvek ćemo se boriti - pisalo je.

Ako nekoga zanima, Crvena zvezda je pobedila 33:24, a iz Novog Pazara su naveli da je na terenu sve bilo korektno i da je domaćin zasluženo slavio.

Ostaje da se vidi da li će u narednom periodu reagovati Disciplinska komisija RS Srbije i eventualno kazniti Crvenu zvezdu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati