Ostali sportovi

S. I.

09. 03. 2021. 14:01 0

EVROKUP Radnički čeka favorita Solnok, Zvezda na Dinamo

Srpski predstavnici Crvena zvezda i Radnički nisu imali sreće na današnjem žrebu za četvrtfinale vaterpolo Evrokupa, crveno-beli će igrati protiv Dinamo Moskve, dok će se Kragujevčani sastati sa mađarskim Solnokom.

Kragujevčani će u prvom susretu 17. marta biti domaćini i verovatno nisu mogli da dobiju težeg protivnika, pošto je tim koji predvodi Živko Gocić uz Mladost glavni kandidat za osvajanje trofeja. Solnok je lider šampionata Mađarske, a predvode ga srpski vaterpolisti, Filip Filipović, Duško Pijetlović i Radomir Drašović.

Zvezda će biti gost u prvoj utakmici 17. marta a Dinamo je sastavljen od darovitih ruskih igrača. Trener Voronin ima podmlađen tim, reprezentativci Sučkov, Bičkov, Lisaunov i Šepelev su prešli u Sintezis, ali su tu Šein, Bugajčuk, Balkarijev, Rustamov i ostali.

Preostala dva para četvrtfinala Evrokupa su Mladost Zagreb - Vuljagmeni i OSC Budimpešta - Sabadelj, prvi mečevi igraju se 17. marta a revanši sedam dana kasnije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati