Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

12. 01. 2023. 21:38 0

Dejan Savić više nije trener Zvezde

Crvena zvezda i Dejan Savić su prekinuli saradnju. To je treći odlazak trofejnog selektora koji je u prvom mandatu 2013. i 2014. osvojio šest trofeja među kojima su najvažniji Liga šampiona i Superkup 2013. godine. Osvojene su i dve duple krune.

Drugi put Savić je napustio klub pre četiri godine posle ispadanja u Kupu Srbije u Kragujevcu. Novi povratak među crveno-bele dogodio se prošle godine, na pola sezone, kada je pod pritiskom navijača uprava prekinula saradnju sa Mirkom Vičevićem.U ovoj sezoni Crvena zvezda je možda jedini kiks imala u derbiju sa Partizanom. U Evrokupu je igrala dobro i bila na pragu iznenađenja izbacivanja prvog favorita Vašaša iz daljeg takmičenja.

Crvena zvezda se povodom prekida saradnje sa Dejanom Savićem oglasila večeras kratkim saopštenjem.

- VK Crvena zvezda obaveštava sportsku javnost da su klub i šef stručnog štaba sporazumno završili saradnju. Ekipu će u drugom delu sezone predvoditi dosadašnji asistent Aleksandar Filipović koji je ulogu šefa stručnog štaba obavljao i kada je osvojen poslednji Kup Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati