Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

26. 02. 2021. 21:25 0

KUP EVROPE Veterpolisti Novog Beograda čekaju Vuljagmeni

Sutra se igraju mečevi osmone finala vaterpolo Kupa Evrope u kome Srbija ima tri predstavnika: Radnički iz Kragujevca dočekuje Strazbur, grčki Vuljagmeni dolazi na noge Novom Beogradu, a jedino gostuje Crvena zvezda u Francuskoj.

Prvi će u bazen debitanti u evropskim vaterpolo kupovima ekipa Novog Beograda. Respektabilna ekipu iz Grčke gostuje od 18.00 časova na SC "11. april" a ekipa Vladimira Vujasinovića imaće priliku da napravi još jedan podvig protiv drugog tima Grčke jer je Olimpijakos u poslednjih 30 godina osvojio 24, a protiv našeg tima četiti titule.

Pola sata kasnije u Kragujevcu odlični Radnički ulazi sa velikim optimizmom u duel sa šampionom Francuske Strazburom. Biće to posle 2015. godine prvi evropski meč u Kragujevcu.

- Posle plasmana na F4 Regionalne lige deo ekipe je kratko odmarao, dok je veći broj igrača otišao na pripreme sa juniorskom reprezentacijom naše zemlje i seniorskim nacionalnim timovima Srbije, Rusije i Crne Gore. Po završetku reprezentativnih obaveza polako smo počeli da zbijamo redove i odradili sparinge sa Baltikom iz Rusije i grčkim Vuljagmenijem. Dobro smo pripremljeni i taktički i fizički. Jedan od glavnih ciljeva sezone nam je da prođemo Strazbur koji je bio šampion Francuske. Imaju pet-šest stranaca koji vode njihovu igru i hrvatskog trenera. Jako dobro su postavljeni, ali na našem bazenu smo favoriti protiv koga god da igramo i tako će biti i ovoga puta – smatra Filip Janković, kapiten Radničkog.

Na kraju Crvena zvezda gostuje u Francuskoj protiv Lila od 20.00 časova, ali je LEN poslao lošu vest jer poslednja pojačanja Nikola Rađen i Japanac Šimicu nemaju prava da igraju zato što nisu prijavljeni na početku sezone. U preostalih pet parova osmine finala igraće: Eks an Provans - OSC, Primorac - Solnok, Sabadelj - Mediterani, Sintez - Dinamo i Barselona - HAVK Mladost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati