Ostali sportovi

M. Z.

02. 08. 2020. 16:54 0

BIZARNO Hamilton ušao u cilj na TRI TOČKA (VIDEO)

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je treću pobedu zaredom, pošto je slavio na Velikoj nagradi Britanije, četvrtoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1.

Britanac se tako po sedmi put u karijeri našao na najvišem stepeniku pobedničkog postolja na "Silverstonu", a ujedno je upisao 87. trijumf ukupno. To znači da ga sada samo četiri pobede dele od rekorda Mihaela Šumahera.

Zanimljivo je da je Hamilton u cilj ušao praktično sa tri točka, pošto mu je prednja leva guma pukla i praktično se rascvetala, pa je dotad lagana trka poprimila epitet krajnje zanimljive.

Prednost u odnosu na rivale je krenula da se topi, Verštapen je sa 30 sekundi prišao na 20, nastavio je da sustiže šampiona, međutim kako se to dogodilo sve u poslednjem krugu, Hamilton je uspeo da sačuva prednost i da na kraju dođe do možda i najbizarnije pobede u karijeri.

Drugo mesto na trci za Veliku nagradu Velike Britanije zauzeo je Maks Ferstapen u bolidu Red Bulu, dok se na trećem stepeniku pobedničkog postolja našao vozač Ferarija Šarl Lekler.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati