Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

22. 03. 2024. 13:24 0

Ferari pravi paklen tandem

Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da će ekipa dati vremena aktuelnom svetskom šampionu Maksu Ferstapenu da odluči o budućnosti u Formuli 1, u sred "nekih kolebanja" u Red Bulu.

Ekipa Red Bul pogođena je skandalom nakon što je koleginica optužila direktora ekipe Kristijana Hornera za neprikladno ponašanje. Kompanija je odbacila tužbu i suspendovala ženu, a tokom čitave situacije Jos Ferstapen, otac holandskog vozača, tražio je promene u ekipi. Mercedes mora da pronađe vozača za 2025. godinu, pošto je sedmostruki svetski šampion Luis Hamilton odlučio da pređe u Ferari. Spekulisalo se da će Mercedes pokušati da angažuje Ferstapena, koji je u četvrtak rekao da u Red Bulu namerava da ostane do kraja ugovora, 2028. godine.

Upitan za koga će Ferstapen voziti sledeće godine, Volf je za Skaj rekao: "Kad bih znao...".

- Maks je u najbržem bolidu, a to će vozač uvek tražiti. Mislim da je okidač za njega da razmišlja o drugim opcijama zato što ima nekih kolebanja u njegovoj ekipi. Mislim da mu moramo dati vreme da razmisli na koji način želi da sredi svoju budućnost, a da to mi ne poguramo - rekao je Volf.

Ferstapena su u četvrtak u Melburnu pitali da li će u budućnosti potpisati za Mercrdes.

- Ne znam. Ne znam šta će se dogoditi posle 2028. godine. Ne znam da li ću ostati u Formuli 1 ili nastaviti ili potpisati novi ugovor. Ne znam - rekao je Ferstapen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati