Ostali sportovi

[ Izvor: Sportski žurnal ]

01. 07. 2020. 17:33 0

Radojičić o gašenju Vizure: Dosta je bilo tapšanja

Ženski odbojkaški klub Vizura, petostruki šampion Srbije, petostruki osvajač Superkupa i dvostruki osvajač Kupa Srbije je ugašen. Radojičić kaže da je tri godine tinjalo nezadovoljstvo.

Doneta je odluka da se seniorski pogon ugasi, istupi iz Lige a da ostanu samo mlađe kategorije.

- Tinjalo je to već tri godine, naročito od one poslednje Lige šampiona, od koje smo morali da odustanemo. Sada je gotovo, nemam više ni snage, ni motiva da se borim sa vetrenjačama. Savez je obavešten, slobodno neka raspišu konkurs za popunu upražnjenog mesta u eliti – rekao je predsednik kluba Zoran Radojičić na Fejsbuk nalogu kluba.

Žuč je prelila čašu kod Radojičića, nema viuše semniorskog pogona kluba u kojem je ponikla Tijana Bošković, jedna iod najboljih odbojkašica sveta.

- Za 20 godina smo ostvarili sve sportske rezultate koje smo želeli. Bili smo pet puta prvaci, osvajali smo Kup i Superkup u više navrata, bili smo i redovni učesnici Lige šampiona. Iz našeg kluba u svet su otišle mnoge sjajne igračice, reprezentativke, a Tijana Bošković je i dan-danas najbolja na planeti! Nažalost, nisam ostvario viziju, a shvatio sam da moje ulaganje u sport i svi ti sjajni rezultati, nikoga u društvu ne zanimaju. Za sve ove godine nisam dobio nijednu jedinu plaketu od Odbojkaškog saveza Srbije, ali je još strašnije to, što nisam dobio nijednu toplu reč.

Finansijski momenat, takođe, postoji, kaže čelnik kluba:

- Jeste, naravno, novac je uvek bitan, ali ne i najvažniji. Razlozi su negde i moji privatni, sin mi se bavi tenisom, pa želim da sada malo više novca uložim u njega. Ja sam svih ovih godina ulagao svoje pare u tuđu decu, dok su svi drugi, uz par izuzetaka, uzimali novac od države i lokalnih vlasti, kako bi pravili lične promocije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati