Beograd

Direktno.rs

13. 03. 2022. 12:16 6

Goran Vesić kidnapovao dr Radojičića?!

Vest o otmicama gradonačelnika u Ukrajini u kojoj su, kako tvrde ukrajinski izvori, ruske trupe otele dva ukrajinska gradonačelnika, povod je da se zapitamo gde je gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić? Od kako je preuzeo vođenje prestonice, Radojičić kao da je u zemlju propao. Da li ga je kidnapovao njegov zamenik Goran Vesić koji de fakto vrši funkciju gradonačelnika?

Od kako je dr Radojičić izabran za gradonačelnika Beograda, na sednici sednici Skupštine grada Beograda 7. juna 2018. godine, vodi se kao nestao. Njegovu ulogu preuzeo je zamenik Goran Vesić, a onaj koji je trebalo da bude gradonačelnik skrajnut je u stranu.

Radojičić je u izolaciji još od te 2018. godine, iako je korona počela tek dve godine kasnije. On je toliko malo prisutan u javnosti da se postavlja pitanje da li ga je Vesić možda kidnapovao, da mu ne smeta u obavljanju dužnosti (zamenika) gradonačelnika. Istini za volju, Radojičić se s vremena na vreme pojavljivao, a njegov najveći poduhvat tokom obavljanja dužnosti prvog čoveka grada jeste svakako otvaranje tri kućice za vrapce.


Posebno je zanimljiva činjenica da u jeku izborne borbe Radojičića nigde nema, dok Vesić "radi" punom parom ne bi li popravio katastrofalan imidž koji godinama vuče za sobom.

Javnost ima pravo da zna šta se dešava sa poznatim doktorom, koji će ostati upamaćen kao neko koga je SNS maksimalno "izmuzao" tokom kampanje za beogradske izbore 2018. i onda ostavio na nekom "tamnom mestu", puštajući ga s vremena na vreme da bude ukras na događajima, čisto da građani vide da je živ i zdrav. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati