Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 01. 2022. 12:32 24

Profesor Medicinskog: Kisić i Radojičić ugled, ime i zvanje ponudili za trgovinu sa partijom na vlasti

Kisić Tepavčević je svojim ČINJENJEM nanela veliku štetu ugledu lekara i profesora Medicinskog fakulteta, a Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, naneo je još veću štetu svojim NEČINJENJEM - napisao je poznati psihijatar i profesor na Medicinskom fakultetu, Ljubomir Erić, kritički se osvrćući na svoje kolege profesore Medicinskog fakulteta koji su kardinalno prekršili Hipokratovu zakletvu i narušili ugled lekarske profesije.

Fejsbuk status profesora Erića koji je ujedno autor više od stotinu stručnih i naučnih radova i knjiga, objavljujemo u celini:

- Kao jedan od najstarijih živih lekara, profesora Medicinskog fakulteta, doživljavam kao obavezu da se kritički osvrnem na one kolege profesore Medicinskog fakulteta koji su kardinalno prekršili Hipokratovu zakletvu i narušili ugled lekarske profesije.

Pored prof. dr Darije Kisić Tepavčević, koja je svojim ČINJENJEM nanela veliku štetu ugledu lekara i profesora Medicinskog fakulteta, drugi jedan profesor Medicinskog fakulteta, Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, naneo je još veću štetu svojim NEČINJENJEM. Prvo što je uradio, a za svaku je osudu, je to što je svoj ugled, ime i zvanje ponudio za trgovinu sa partijom na vlasti. SVAKO NORMALNO DRUŠTVO MORALO JE DA IZGRADI NOVU DEČJU KLINIKU!

Normalno je bilo da takva osoba od poverenja i talenata, dobije izbore i pomogne svojoj partiji da osvoji vlast u Beogradu. Šta se posle desilo? Izabrani gradonačelnik je sve svoje prerogative vlasti ustupio svome zameniku, osobi čiji kvaliteti ne dosežu ni približno onome što se od profesora, kao istaknutog lekara i očekivalo.

Pitam se kako je to mogao da učini sa moralnog stanovišta? Kako je mirno gledao kako neko u njegovo ime devastira grad i menja mu fizionomiju, a da ni prstom ne makne i kaže - to više ne mogu da dopustim, prekinite sa tim ili ću dati ostavku. To nije učinio.

Da sada ne nabrajam šta je sve prećutao, sramota za jednog kvalitetnog lekara, koji i dalje uživa stručni ugled kod svojih kolega. Ali, vrhunac je to što je dopustio svome zameniku da organizuje doček Nove 2022. godine pred zgradom skupštine koja je odslikala dušu i um zamenika, a Beograd srozala na samo dno psihologije zabave - zaključio je Ljubomir Erić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati