Beograd

Direktno.rs

18. 01. 2022. 21:07 29

"I ja sam ovde": Radojičić kao Vesićeva ikebana

Na proleće se završava mandat gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića. Poznati pedijatar i profesor Madicinskog fakulteta u Beogradu ostaće upamćen kao gradonačelnik koji se za četiri godine, koliko je vodio prestonicu, nije pitao apsolutno ništa. Umesto njega Beograd je katastrofalno vodio večiti zamenik Goran Vesić, a koliko je gradonačelnik bitan govori novi video snimak koji kruži društvenim mrežama.

- Ako imate pitanja i ja sam ovde, samo da znate - rekao je Radojičić, dok je stajao pored Vesića koji se samo nasmejao na tu konstataciju.

"I ja sam ovde" - rečenica koja opsuje koliko se Radojičić kao gradonačelnik pita. Tužno je videti da jedan ugledni doktor i fakultetski profesor stoji pokunjen pored Vesića, kome je tokom čitavog svog mandata služio kao ikebana.

Radojičić je dozvolio da naprednjaci od njega naprave predmet sprdnje, jer se znalo i pre nego što je izabran za gradonačelnika da neće imati nikakvog uticaja na odluke koje se tiču života građana Beograda. Naprednjaci su upotrebili figuru kao što je Radojičić kako bi uopšte mogli da pobede u Beogradu, jer znaju da za Vesić ili nekog drugog funkcionera SNS, sličnih moralnih kapaciteta, ne bi glasali ni članovi Srpske napredne stranke.

Ali Radojičića niko nije naterao da se uhvati u kolo sa SNS kamarilom, pa će u sećanju građana umesto kao doktor, ostati upamćen kao neko ko je jedino otvorio kućicu za vrapce dok je "upravljao" prestonicom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati