Ostali sportovi

Direktno.rs

01. 02. 2020. 23:01 0

Vaterpolisti Novog Beograda rutinski protiv Taša

Posle dvomesečne pauze nastavljeno je takmičenje u Prvoj A vaterpolo ligi Srbije. Novi Beograd je iako značajno oslabljen, zbog povreda i bolesti, i sa samo 11 raspoloživih igrača, rutinski slavio protiv Taša 16:8 (4:0, 4:3, 5:4, 3:1).

U prvoj četvrtini, kada su ekipe najsvežije pokazala se razlika u kvalitetu. Novi Beograd je dobio ovaj period sa 4:0 i tako sebi značajno olakšao posao u nastavku utakmice. Prvi napad Novobeograđana realizovao je povratnik u tim, posle povrede i operacije oka Petar Tomić, golom na isteku igrača više za svoj tim. Na 2:0 povisio je Nikolov, da bi na 3:0 povisio Filipović iz peterce, a zatim i na 4:0 sa igračem više.

Drugu deonicu Novi Beograd je dobio sa 4:3, a glovi su padali gotovo neizmenično. Prvo su gosti smanjili na 4:1, preko D. Janjića, da bi zatim domaći postigli dva gola za 6:1, preko Filipovića i Negusa. Do kraja četvrtine igralo se gol za gol. Za goste su golove postigli D. Janjić i Jovanić, a za domaćina Bašica i Žeželj.

U trećoj četvrtini viđeno je čak devet golova, a Novi Beograd je ponovo bio bolji, ovog puta sa 5:4. Razlika se tokom četvrtine kretala između 4-5 golova u korist domaćina, ali su domaći završili četvrtinu sa dva gola i tako na poslednju pauzu otišli sa najvećom razlikom do tada od 6 golova. Strelci za domaćina bili su Živković, Nikolov i Tomić po dva, a za goste, Janjić, Jovanić, Bucalo i Aleksić.

Blizu je Novi Beograd bio da i četvrtu četvrtinu dobije sa nulom, posle dva gola Nikolova i jednog Filipovića, ali gosti su golom na 1:15 pre kraja utakmice preko Aleksića postavili konačan rezultat od 16:8.

 

Delegat: Nenad Šukić

Sudije: Đorđe Popović, Nenad Golijanin

Igrač više: Novi Beograd 8 (5), Taš 5 (2)

Peterci: Novi Beograd 2 (2), Taš (0)

NOVI BEOGRAD: D. Rističević, K Đ. Filipović (4), A. Stefanović, M. Žeželj (1), P. Tomić (2), N. Nikolov (5), Č. Negus (1), O. Ilić, A. Bašica (2), O. Živković (1), L. Brakočević.

Trener: Vladimir Vujasinović.

TAŠ: M. Marinković, N. Petrović, M. Janjić, A. Janjić, D. Janjić (2), A. Marijanović, F. Aleksić (2), M. Radojičić, M. Trifunović, S. Jovanović, O. Jovanić (2), L. Pantelić, D. Drobnjak, S. Bucalo (1)

Trener: Filip Pešić.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati