Košarka

[ Izvor: Mediji ]

23. 09. 2024. 13:53 0

Zvezda zbog bizarnog problema bila bez četvorke u Dubaiju

Košarkaši Crvene zvezde porazom su započeli novu sezonu, pošto je novajlija u ABA ligi, ekipa Dubaija, slavila na svom terenu pred 17.000 navijača dramatičnom meču prvog kola sa 86:84.

Trebaće sigurno Zvezdi vremena da uigra tim sa novim pojačanjima, koja nesumnjivo imaju kvalitet. Navijači Zvezde su bili zadovoljni prelazim rokom, ali je svima utisak da posao nije dovršen, jer nedostaje igrač na poziciji četvorke.

To je trebalo da bude Filip Petrušev, čekali su ga u Zvezdi dugo, ali je Olimpijakos odlučio da ga ne pusti, a crveno-beli da ne dovode drugu opciju, već da uđu u sezonu sa rosterom koji trenutno imaju, gde je samo Majk Daum klasična četvorka.

Ipak, ni Dauma nije bilo u konkurenciji za meč protiv Dubaija. Amerikanac nije ni otputovao put Ujedinjenih Arapskih Emirata, pa je Zvezda faktički bila bez četvorke na ovom meču.

Kako saznajemo, nije u pitanju nikakva povreda ili taktička odluka Janisa Sferopulosa, već je problem administrativnog tipa. Daum je zbog problema sa putnom ispravom propustio prvi meč, jer trenutno koristi privremeni pasoš, koji UAE ne dozoljava za ulazak u zemlju.
Zvezdi ostaje nada da će problem sa pasošem Majka Dauma uskoro biti rešen i da će ga u narednim mečevima Sefopulos imati na raspolaganju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Hodaj uzdignute glave

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati