Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Meridian sport ]

17. 06. 2024. 22:47 1

Šok: Srbija bez Lučića na OI?!

Srbija će, najverovatnije, na Olimpijskim igrama u Parizu biti bez važnog košarkaša, Vladimira Lučića.

Lučić je i uoči početka ove sezone bio povređen. Propustio je sam početak sezone i uključio se tek tokom iste, kasnije od svijih saigrača iz Bajerna.

Zbog te povrede je 35-godišnji košarkaš propustio i Mundobasket u Manili, gde je Srbija postala vicešampion sveta. Osam meseci je imao problema sa povredom kolena.

Selektor Srbije, Svetislav Pešić, objavio je spisak igrača za Pariz, a na njemu se, između ostalih, nalazi i Nikola Jokić.

Srbija je u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama i Južnim Sudanom, dok treći učesnik još uvek nije poznat. Olimpijske igre za košarkaše počinju 27. jula.

Oporavljao se od povrede zbog koje je bio van terena osam meseci i koja ga je sprečila da nastupi na Svetskom prvenstvu. Sve to je nateralo Lučića da duboko razmišlja da li i koliko može da pomogne reprezentaciji ovog leta, prenosi Meridian sport.

Lučić je sa Srbijom osvojio srebro na Evrobasketu 2017. godine, bio neizostavan šraf i na Mundobasketu 2019, na kontinentalnom takmičenju 2022…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati