Košarka

Direktno.rs

06. 04. 2024. 09:31 3

Hezonja: Ovo je sramota, najbolje da odmah idemo kući!

Pomoć Partizanu od Real Madrida nije stigla. Šampion Evrope je na svom terenu izgubio od Baskonije (91:95), iako je vodio u većem delu meča, tako da je crno-belima ostala još samo jedna nada da mogu do plej-ina - pobeda u poslednjem kolu protiv Valensije, ali i trijumf Crvene zvezde na gostovanju Efesu.

Ni jedan od ljubimaca navijača Partizana, koji nosi dres Reala, Mario Hezonja, nije pomogao srpskom klubu. Njegovih 18 poena bilo je premalo da bi Madriđani pobedili zemljake iz Vitorije.

Ljut je bio hrvatski košarkaš posle poraza, mada je takav bio i posle pobede nad Crvenom zvezdom. Po njegovom mišljenju, Real igra daleko slabije nego što bi smeo u ovoj fazi sezone.

- Razumeli smo da je Baskoniji potrebna pobeda, ali je bila potrebna i nama. Moramo da podignemo nivo naše igre da bismo mogli da se takmičimo. Moramo da pobeđujemo, jer ako sada padnemo, sav trud koji smo uložili tokom sezone neće ništa vredeti. Sramota je šta smo uradili - rekao je Hezonja posle poraza.

Imao je poruku hrvatski as za ceo tim Reala.

- Šta bi trebalo da radim? Da budem srećan? Tužno je, jer smo želeli da pobedimo. Svi mi ovde smo pobednici. Nije važno da li smo prvi na tabeli ili smo se već plasirali za plej-of. Moramo da igramo bolje, da igramo kao tim, kao prošle sezone, jer ako nismo takvi, najbolje je da odmah idemo kući - podvukao je Mario Hezonja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati