Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

23. 03. 2024. 07:14 0

Jović hvata zalet: Drugi put uzastopno dvocifren!

Poprilično oslabljena rotacija Majami Hita nije uspela da izađe na kraj sa Nju Orleans Pelikansima u NBA ligi na domaćem parketu, pa je na kraju gost Floridu napustio zadovoljan slavivši sa 111:88.

Nije Erik Spolstra mogao da računa na Tajlera Hiroua, Dankana Robinsona i Kevina Lava, dok se Bem Adebajo tek vratio u ekipu nakon povrede, pa faktički nije bilo igrača koji bi mogao da odgovori Si Džej Mekalumu koji je ubacio 30 poena uz 7 asistencija i 5 skokova.

Džimi Batler je imao 17 uz 5 dodavanja za koš i 4 uhvaćene lopte, a jedini srpski košarkaš na terenu tokom noći Nikola Jović profitirao je minutažom.

Za 19 minuta u igri on je ubacio 10 poena uz šut iz igre 4 od 9, i imao po skok, asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu. Interesantno, njegov tim je imao samo minus četiri dok je on bio na parketu.

Jović je u prošlom okršaju sa Klivlendom ubacio 14 poena uz 6 asistencija, pa je ovo možda najava nekih boljih dana za njega u dresu "vreline".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati