Košarka

[ Izvor: Mediji ]

07. 03. 2024. 08:27 0

Ispovest bivšeg igrača Partizana: Mogao sam umreti

Sjajni plejmejker Baskonije, Kodi Miler-Mekintajer otkrio je da je nakon drame koju je preživeo u Turskoj malo falilo da okači patike o klin.

Miler blista ove sezone u dresu Baskonije. Oborio je rekord po broju asistencija na jednom meču Evrolige i definitivno je jedan od najboljih plejmejkera u elitnom takmičenju, a pre samo godinu dana ozbiljno je razmišljao da prekine svoju košarkašku karijeru.

Pre dolaska u Baskoniju branio je boje Gaziantepa i u Turskoj ga je zadesio katastrofalan zemljotres.

- Prilično dobro smo se nosili, dok smo bili u našem gradu. Ali onda nas je pogodio zemljotres. Nakon što je zemljotres pogodio i preselili smo se u Istanbul, nismo mogli da pobedimo ni na jednoj utakmici. Svi su bili mentalno iscrpljeni i frustrirani. Ljudi u timu su se borili s gubitkom voljenih - otrkiva Kodi u podkastu "Urbonus" i dodaje:

- Sve me je to pogodilo kao: "Čuj, doslovno sam mogao da umrem zbog košarke." I nije to situacija u kojoj želim da budem. Dakle, šta zapravo radim ovde? Šta ako sam bio u Gaziantepu u pogrešnom delu grada? Izgubio bih život u situaciji u kojoj nisam bio srećan. Rekao sam sebi: "Mislim da sam gotov". Trebalo je da uzmem godinu dana odmora najmanje. Treba da odmorim malo od stresa nad kojim sam bio izložen. Nisi okružen voljenima i znate kakva je košarka ovde. Ubitačna je - zaključio je bivši igrač Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati