Košarka

[ Izvor: Mediji ]

17. 01. 2024. 10:35 2

Dejan Milojević doživeo srčani udar

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević doživeo je srčani udar. Njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilizovano i nalazi se u bolnici.

Godine 2004. potpisao je za Partizan i postao najbolji igrač NLB lige i nekoliko puta najkorisniji igrač kola u Evroligi. Sa Partizanom je osvojio dve titule prvaka Srbije i Crne Gore. Izabran je za najboljeg igrača Jadranske lige i za najboljeg igrača SCG u sezoni 2003/04.

Iz Partizana odlazi u Pamesu gde provodi dve sezone, ali sa nešto manjim uspehom. Sezonu 2008/09. je bio član turskog Galatasaraja. Godine 2009. vratio se u Partizan da završi karijeru ali je, zbog problema sa kolenom, odlučio da nebi mogao da daje 100% svojih mogućnosti, pa je završio karijeru.

U oktobru 2012, nakon odlaska dotadašnjeg trenera Vlade Vukoičića u Crvenu zvezdu, Dejan Milojević postao je prvi trener Mega Vizure. Bio je član stručnog štaba selektora Srbije Igora Kokoškova, a onda je i samostalno vodio Budućnost.

Potom je odlučio da karijeru gradi u Americi, u NBA ligi, gde je otišao na preporuku menadžera Miška Ražnatovića.

Od oktobra 2021. godine Dejan Milojević je član stručnog štaba Golden stejt Voriorsa i uspešno sarađuje sa prvim trenerom tima Stivom Kerom. On je zadužen za rad sa centrima. Sa klubom je osvojio NBA titulu u sezoni 2021/2022, kada je za tim iz San Franciska igrao i Nemanja Bjelica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati