Košarka

Direktno.rs

02. 10. 2023. 22:51 0

NBA zvezda najavila da će igrati na OI!

Nakon nove bruke košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država na Svetskom prvenstvu, podigla se velika prašina i nezadovoljstvo u društvu.

Mnogi su iskoristili priliku da iskritikuju sistem koji ne uspeva da pošalje najbolje od najboljih, već uporno njihov nacionalni tim predstavljaju mladi i neiskusni igrači.

Sada bi tome trebalo da se stane na kraj, s obzirom na to da je učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine najavio Kevin Durent, jedan od najboljih igrača NBA lige.

On je do sada za reprezentaciju SAD nastupao čak četiri puta (2010, 2012, 2016, 2020.) i svaki put je osvojio zlatnu medalju - tri puta na Olimpijskim igrama i jednom na Svetskom prvenstvu.

Pritom, kada se izvuku proseci sa svih nastupa, u 31 nastupu prosečno je beležio skoro 21 poen, skoro šest skokova i tri asistencije, pri šutu za tri poena 49 posto.

Bez obzira na neke prethodne povrede koje su ga zadesile, očekuje se da bude jedan od lidera nacionalnog tima i tačno ono što je falilo ove godine da bi se napravio veći uspeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati