Košarka

[ Izvor: Mediji ]

21. 09. 2023. 15:48 0

Bobi Marjanović ostaje u NBA

Srpski košarkaš Boban Marjanović već dugo uživa u čarima NBA lige iako nema veliku minutažu, a mogao bi dobro da zaradi čak i od povratka u ekipu Hjustona, sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana.

Boban Marjanović je ovog leta postao slobodan igrač, nakon čega je odlučio da se vrati u Teksas. Kako prenose mediji, u Hjustonu može da zaradi 2,89 miliona dolara. Ugovor nije u potpunosti garantovan, sigurna zarada iznosi 1,3 miliona, dok ostatak zavisi od učinka našeg centra.

U prethodnoj sezoni je za Hjuston odigrao 31 utakmicu i u proseku imao 3,3 poena uz 1,9 skok po meču. Bobiju sledi čak deveta sezona u najjačoj ligi sveta.

Najveći deo karijere proveo je igrajući za klubove iz Teksasa. Po dolasku u NBA jednu sezonu igrao je za San Antonio (2015/2016), potom je tri sezone bio član Dalas Maveriksa (2019/2022), i dve će biti u Hjustonu.

Bio je još u Detroitu, Klipersima i Filadelfiji. Iz Evrope je otišao 2015. kada je igrao za Crvenu zvezdu. Pre toga, branio je boje Mege, Radničkog, Nižnjeg, Žalgirisa, CSKA, Takova i Hemofarma, u kom je bio od 2006. do 2010.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati