Košarka

Direktno.rs

13. 09. 2023. 21:31 14

Evropa bruji: Kako su Nemci dočekani posle titule (VIDEO)

Završen je još jedan Mundobasket, a srpski košarkaši vratili su se kući sa srebrnim odličjem.

Poraženi su naši košarkaši od Nemačke u finalu, a upravo u centru pažnje našli su se dočeci koje su navijači pripremili za dve selekcije u svojim zemljama.

Upravo doček za nove svetske šampione Nemce izazvao je burne reakcije i prilično šokirao čitav svet. Razlog za to je prilično "mali" doček, s obzirom na to da je reč o slavlju povodom osvajanja Svetskog prvenstva u košarci.

Događaj je bio organizovan u Frankfurtu, ispred sedišta jednog od glavnih sponzora nemačkog nacionalnog tima, a upravo tu je bila postavljena mala bina, na koju su izašli košarkaši.

Ipak, ono što je ostavilo glavni utisak, jeste mali broj navijača koji je došao da pozdravi svetske šampione. Svega nekoliko stotina, eventualno oko hiljadu navijača okupilo se na mestu događaja.

Baš to izazvalo je brojne komentare, a mnogo je onih koji su to uporedili sa dočekom srpskih sportista na balkonu gradske Skupštine.

U utorak uveče je u centru Beograda viđen spektakl. Hiljade ljudi okupile su se kako bi pozdravile vicešampione sveta na balkonu gradske Skupštine, a sve to propratile su i baklje, pesme, skandiranja, zastave...

Slike i snimci sa spektakla obišli su čitavu planetu, a mnogi su se u šali zapitali šta bi tek bilo da su "orlovi" osvojili zlatnu medalju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati