Košarka

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2023. 07:06 2

Zbog finala košarkaša STAĆE SVE

Košarkaška reprezentacija Srbije danas od 14.40 časova ima pred sobom jedan od najvažnijih mečeva u 21. veku, pošto će se u Manili sastati sa selekcijom Nemačke u velikom finalu Mundobasketa. Srbija čeka zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu već 21 godinu, prethodna je osvojena u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija slavila protiv Argentine 84:77 posle produžetaka.

Od tada se čeka novo zlato, a prilika je izgledna protiv Nemačke, dok, žargonski, ali i bukvalno rečeno - cela država će stati.

Slična situacije je viđena i u komšijskoj Republici Srpskoj, gde je Elektro-Bijeljina istakla saopštenje u kom kaže da će odložiti sve radove na trafo stanici, zbog utakmice. Saopštenje prenosimo u celosti.- Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, "Elektro-Bijeljina" će odložiti najavljeni remont TS "Bijeljina III". Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru i mi ćemo na vreme obavestiti naše kupce - ističu u svom saopštenju.Podsetimo, meč između Srbije i Nemačke je na programu od 14.40.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati