Košarka

Direktno.rs

25. 08. 2023. 07:39 0

Marina Maljković podnela ostavku i napustila Fener

Na iznenađenje svih u Fenerbahčeu, Marina Maljković je podnela ostavku na mesto trenera u košarkaškoj sekciji kluba iz Istanbula.

Crno-žuti su tu vest potvrdili, napominjući da je ugovor raskinut na zahtev selektorke Srbije, ali nisu saopšteni razlozi takve odluke.

- S obzirom na to da Marina Maljković ima ugovor sa našim klubom za sezonu 2023/24, sa njom je urađeno novo strukturiranje i planiranje našeg tima. Međutim, Marina Maljković je 21. avgusta obavestila klub da želi da podnese ostavku na funkciju bez ikakvog opravdanog razloga. U skladu sa ovom odlukom, njen ugovor je raskinut. Zahvaljujemo se Marini na uloženom trudu u sezoni 2022/23, koja je završena trofejima u Evroligi i domaćem šampionatu i želimo joj uspeh u daljoj karijeri - stoji u saopštenju turskog kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati