Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Eleven Sports ]

31. 01. 2023. 17:13 4

Da li je Vildoza najavio odlazak iz Zvezde?

Argentinski košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza vrlo brzo postao je miljenik "delija". Sjajnim partijama doneo je klubu sa Malog Kalemegdana mnogo slavlja, međutim čini se da je jednom izjavom zabrinuo navijače crveno-belih...

U intervjuu za "Eleven Sports" uoči mečeva Zvezde na gostovanju Virtusu, a onda i Milanu, Vildoza je govorio o italijanskim protivnicima.

- Imaju mnogo talenta i iskustva, iako su tako loše plasirani na tabeli. Izlazimo iz teškog poraza od Partizana i moramo da se vratimo svom ritmu. Biće jako teško protiv Virtusa i Olimpije iz Milana - naveo je argentinski košarkaš.

Nije mogao da ne prokomentariše dešavanja oko Fakunda Kampaca rekavši da "prolazi kroz teška vremena".

- Hteo je da dođe ovde da igra zajedno sa mnom i ostatkom ekipe. Nisam siguran šta se tačno dogodilo, ali moramo da čekamo do marta. Tada će svi da vide za šta je sposoban - poručio je Vildoza.

Međutim, ono što bi najviše moglo da zabrine sve "delije" jeste njegov odgovor na pitanje da li bi igrao u Italiji. Podsetimo, više italijanskih klubova je želelo da Vildoza obuče njihov dres, ali je beogradski bio najbrži.

- Igranje u Italiji? Zašto da ne? Imam italijanski pasoš, tako da bih bio kao domaći igrač. Moja trenutna budućnost je u Beogradu, ovde mi je sjajno. Ali videćemo, nikada ne recite nikad - zaključio je Vildoza u intervjuu za "Eleven Sports".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati