Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

17. 08. 2022. 09:29 0

Dončić: Pre meča na kafu sa Jokićem

Luka Dončić, jedan od najboljih košarkaša današnjice, sa nestrpljenjem očekuje današnji prijateljski meč između Slovenije i Srbije. U centru pažnje će na parketu biti Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige i Dončić, koji briljira u dresu Dalasa.

- Naravno da se radujem meču pred punim tribinama. Srbija je izuzetno jak tim, tako da će ovo biti veliki izazov za nas. Što je rival sa suprotne strane bolji, to je bolja priprema za veliko takmičenje. Jedva čekam susret sa Jokićem. Neverovatan je igrač. Poštujem ga i kao osobu. Otići ćemo na kafu pre meča - istakao je Dončić.

Slovenački as svrstava selekciju Srbije u uži krug favorita za visok plasman na Evropskom prvenstvu.

- Srbija je sigurno jedan od kandidata za medalju. Ali tu je mnogo jakih ekipa. Litvanija, Francuska, Italija, Grčka. Biće zanimljivo.
Iako poštuje sve rivale, Luka ističe da na Eurobasket, na kojem Slovenija brani najsjajnije odličje, ide sa jedni ciljem.

- Cilj je medalja. Zlatna medalja. Kada idem na neko takmičenje, želim da pobedim. Pritisak? Sa njim je lepo živeti. Pre pet godina niko nije računao na nas. Sada smo u najužem krugu favorita. Videćemo kakav će rasplet biti - zaključio je Dončić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati