Košarka

I. V.

10. 06. 2022. 10:22 73

Drži Vučića na zidu kancelarije u KLS i NAPADA PARTIZAN

Odluka Partizana da napusti Košarkašku ligu Srbije jeste udar na državu i Aleksandra Vučića - poslušnička je izjava Aleksandra Grujina, direktora Košarkaške lige Srbije.

Ne ulazeći u odluku crno-belih da napuste domaće prvenstvo i da li je ona opravdana ili ne - ulizivačka izjava je u stvari pokušaj zarade poena kod predsednika Srbije. Kakve veze ima Vučić sa Partizanom? Zar pare klubu ne daju građani, poreski obveznici.

Eto, i to je srpska košarka danas, koju predstavlja ovaj bivši policajac, pa anonimni marketing menadžer Radničkog iz Kragujevca, koji je angažman pre KLS imao u istoimenom klubu iz Vršca.

Dotični jeste glavni pion i poslušnik vlasti, koji iznad glave, na zidu kancelarije, drži fotografiju Aleksandra Vučića! Grujin, naravno, član SNS, bruka i sramota je srpske košarke, čime je bacio pod noge sve generacije i porazio velikane koji su gradili ime KK Partizan, jugoslovenske, pa srpske košarku.

Podsećamo, Košarkaška liga Srbije nije pod vođstvom Košarkaškog saveza Srbije, tako da je ovo isključivo odluka glavnog košarkaškog bota i jastreba režima - izvesnog direktora Grujina.

Da nije uspeha ženske reprezentacije, pitali bismo se gde nam je košarka, kojom smo se ponosili do pre koju godinu? Sada je stala u Grujinovoj kancelariji Košarkaške lige Srbije i zidu koji krasi Vučićeva slika.

Nažalost...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 73

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Zvali su ga Maradona

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati