Savremena žena

15. 05. 2024. 13:53 1

Severina o abortusu: Društvo ženu tretira kao p***ž

Severina je ovih dana krenula u ozbiljnu bitku za pravo žene na pobačaj - između ostalog i direktno odgovarajući na komentare koji su ispratili njenu objavu na Instagramu.

Severina je na Instagramu podelila video u kojem je pozvala na potpisivanje inicijative My Voice My Choice.

- Dogovaraju li se politike bez žena, koje se tiču žena? U Hrvatskoj je i sada prekid trudnoće na papiru dopušten, a u stvarnosti se ne provodi u većini bolnica i plaća se. Baš zbog toga, a vodeći računa kakav svijet ostavljamo djevojčicama, stavila sam svoj potpis na europsku građansku inicijativu @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici Europske unije osigura pravo na dostupan i siguran pobačaj - istakla je pevačica.

Usledila je lavina komentara, a sad se i po drugim mrežama dele Severinini odgovori na one u kojima se osuđuje abortus. Zanimljivo, one najoštrije potpisuju žene potvrđujući da je često "žena ženi vuk".

Tako je jedna opisala navodnu situaciju gde je ženi koja je želela pobačaj jer ima već dete od 5 godina, a drugo ne želi, doktor rekao: "Pa dobro, ubijte to dete od 5 godina, a ovo ostavite u životu“. Severina je imala dodatak: "Vidiš ti doktora… Mogao ju je savetovati da i sebe ubije. I ona je nečije dete".
Drugoj, koja je "konstatovala" da "žene danas uzimaju pobačaj kao prdež", objasnila je: "Društvo ženu tretira kao prdež".

Ženi koja je opomenula "svaku koja želi na pobačaj" da je pre trebalo da misli i da uzme pilulu, poredeći neželjenu trudnoću sa zuboboljom, odgovorila je: "Svaki muškarac koji ne želi pobačaj nek se podveže. Za taj malen korak za žene, a velik za čovečanstvo nema priziva savesti. Bog je velik".

Inače, ovo nijue prvi put da je Seve ušla u raspravu s fanovima zbog abortusa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati