Košarka

[ Izvor: mediji, kss.rs ]

04. 05. 2021. 15:51 0

Košarkašice na Zlatiboru bruse formu za Evrobasket i Tokio

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije u naredne tri nedelje na Zlatiboru brusiće formu za velika takmičenja koja ih očekuju ovog leta, Evrobasket pa Olimpikjske igre u Tokiju.

U prethodne dve nedelje, mlade košarkašice predvođene nekolicinom iskusnih reprezentativki, vredno su radile u Vizuri.

- Dobro smo trenirale u prethodne dve nedelje u Vizuri. Imale smo svakodnevno po dva treninga i radile smo mnogo na tehnici i na timskoj igri. U ekipi vlada dobra takmičarska atmosfera. Nadam se da će nas zdravlje poslužiti i sigurna sam da ćemo i u nastavku priprema raditi dobro - istakla je Ivana Raca za sajt KSS.

Na Zlatiboru su: Dajana Butulija, Maja Miljković, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Teodora Turudić, Ivana Raca, Anđela Dugalić, Katarina Zec, Mona Zarić, Milica Popović, Mina Đorđević, Višnja Stefanović, Sofija Olić, Tina Selaković, Maša Janković, Ivana Katanić i Vladana Vujisić.

Zbog obaveza prema klubovima kasnije će se u etapama priključiti i Snežana Bogićević, Sonja Vasić, Nikolina Milić, Jelena Bruks, Tina Krajišnik, Sara Krnjić, Maja Škorić, Ivon Anderson, Ana Dabović, Aleksandra Crvendakić, Saša Čađo i Nevena Jovanović.

Reprezentacija Srbije od 17. juna učestvuje na Evropskom prvenstvu u Valensiji, gde će u grupnoj fazi za protivnike imati selekcije Italije, Grčke i Crne Gore. Mesec dana kasnije, naše najbolje košarkašice igraće na Olimpijskim igrama u Tokiju, a protivnici u grupnoj fazi biće Kanada, Španija i Koreja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati