Fudbal

Direktno.rs

22. 09. 2024. 08:34 0

HAOS Golman Boke krenuo na SVOJE NAVIJAČE (VIDEO)

Odlična utakmica Superklasika između Boke juniors i River Plate (0:1) ostaće upamćena po kontroverzama i sukobima. Na prepunoj "Bombonjeri" River je slavio minimalnim rezultatom i odneo je sva tri boda, a meč je obeležio skandal u kojem je golman Boke Serhio Romero ušao u fizički sukob sa svojim navijačima.

Lanzini je doneo vođstvo Riveru, a onda je Himenez zatresao mrežu u 97. minutu za izjednačenje. Međutim, sudija Ramirez poništio je pogodak nakon VAR pregleda zbog igranja rukom, što je izazvalo bes i negodovanje kako na tribinama, tako i među igračima.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, situacija se dodatno pogoršala. Romero, koji je godinama bio stub odbrane reprezentacije Argentine i bivši golman Manchester junajteda, našao se u verbalnom okršaju sa navijačima Boke, frustriranim zbog poraza.

Tako se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kojem se vidi da je golman ušao u tunel, ali da je trpeo uvrede i dobacivanja na koja nije ostao imun. Tako se pored svojih igrača vratio, krenuo ka tribini, a zanimljivo, niko nije ni pokušao da ga zadrži.

Usledio je sukob i rasprava, koja je eskalirala kada je Romero odlučio da uđe na tribinu, što je izazvalo potpuni haos.

Dok su neki navijači pokušavali da napadnu golmana, drugi su pokušavali da smire situaciju. Zahvaljujući intervenciji igrača i osoblja, sukob je na kraju obustavljen, ali ne bez posledica. Ovaj incident bacio je senku na jedan od najvećih fudbalskih derbija na svetu, dok će Romero sigurno biti pod lupom zbog neuobičajenog ponašanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati